CMSE® UKK

 

 

Edut ja pätevyys

 

Mitä hyötyä minulle on pätevöitymisestä CMSE®-koneturvallisuusasiantuntijaksi?

Pätevöitymällä CMSE®-asiantuntijaksi osoitat hallitsevasi kaikki koneturvallisuuden oleelliset osa-alueet. Saat kansainvälisesti tunnustetun TÜV NORD -sertifikaatin ja hankit näin lisäpätevyyden ammatillista kehityskulkuasi varten. Ja ennen kaikkea liityt maailmanlaajuisen asiantuntijayhteisön jäseneksi.

Mitkä vaatimukset minun on täytettävä, jotta voin osallistua CMSE®-koulutukseen?

CMSE®-koulutukseen osallistumiseksi sinun on täytettävä vähintään yksi seuraavista edellytyksistä:

Edellytys 1: Vähintään 5 vuoden työkokemus koneturvallisuusalalta

Vähintään 5 vuoden työkokemus / koulutus yhdellä tai useammalla koneturvallisuusalalla esim. teknologia, turvallisuuteen liittyvä suunnittelu ja valmistus, turvallisuuteen liittyvä huolto ja korjaus .

TAI

Edellytys 2: Tutkinto ja yli 1 vuoden kokemus

Yliopistotasoinen, vähintään kaksivuotinen koulutus luonnontieteiden, insinööritaidon, tekniikan, koneiden suunnittelun, huollon tai korjauksen alalta.

JA

Vähintään yhden vuoden käytännön kokemus yhdellä tai useammalla koneturvallisuusalalla esim. teknologia, turvallisuuteen liittyvä suunnittelu ja valmistus, turvallisuuteen liittyvä huolto ja korjaus .

 

Edellytyksen ja ilmoittautuminen

 

Miksi minun on ilmoittautumislomakkeessa kerrottava tutkinnoistani/pätevyyksistäni?

Näillä vaatimuksilla varmistamme, että kiinnostuneet täyttävät osallistumisvaatimukset. Kaikkia ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuja tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisina. Pilz ja TÜV NORD eivät luovuta tietojasi ulkopuolisille. Jos sinulla on ilmoittautumislomakkeen täyttämiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä admin@cmse.com.

Mistä saan tietää pääsenkö CMSE®-koulutukseen?

Pilz tarkastaa täyttää ilmoittautumisesi vaatimukset. Sen jälkeen Pilz ilmoittaa sinulle, onko sinut hyväksytty koulutukseen vai suosittelemmeko, että suoritat koulutuksen vasta myöhempänä ajankohtana.

Mitä voin tehdä, jos en täytä vaatimuksia?

Minimivaatimukset varmistavat, että kiinnostuneilla on valmiudet läpäistä koe ja saada CMSE®-sertifikaatti - yhdessä vaaditun taustan, vastaavan kokemuksen ja 4-päiväisen koulutuksen kanssa. Mikäli et vielä täytä vaatimuksia, suosittelemme, että suoritat CMSE®-koulutuksen vasta sitten, kun täytät vaatimukset.

Mitä voin tehdä, jos CMSE®:n asiantuntijataso on vielä liian korkea, ja haluan ensin käydä perus-/jatkokurssilla?

Pilz tarjoaa runsaasti koneturvallisuusseminaareja, joihin osallistumiselle ei ole erityisvaatimuksia. Seminaarien aiheet, sisällön ja tiedot löydät täältä. Tai ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää muista koulutusteemoista.

Mitä pätevyyksiä CMSE®-kouluttajilla on?

Kaikki CMSE® -kouluttajat ovat asiantuntijoita, jotka työskentelevät Pilzissä tai muissa yrityksissä tai instituutioissa. Jokaiselle CMSE®-kurssille on nimetty Pilz-kouluttaja, joka on läpäissyt TÜV NORDin sertifioiman ”CMSE® Train the Trainer“-kokeen. Kaikilla CMSE®-kurssia opettavilla henkilöillä on laaja käytännön kokemus koneturvallisuuden alalta ja ovat aihealueensa asiantuntijoita.

 

Maksu ja ehdot

 

Mitä kurssimaksuun sisältyy?

Seuraavat sisältyvät kurssimaksuun:

  • Nelipäiväinen koulutus
  • Ateriat ja juomiset kaikkina päivinä
  • Kaikki koulutusmateriaalit
  • Koemaksu
  • Sertifiointimaksu (jos koe on läpäisty)

Lisätietoa maksuista löydät täältä.

Onko minun maksettava kurssimaksujen lisäksi muita maksuja?

Ei, muita maksuja ei tule. Kurssimaksu sisältää kaikki koulutukseen liittyvät kustannukset ml. koemaksu ja sertifikaatti. Kurssilaisten on itse maksettava koulutusajan ulkopuoliset matka-, majoitus- ja ylläpitokustannukset.

Jos et läpäise koetta, sinulta veloitetaan uusintakokeen hinta. Sertifikaatin uusiminen 4 vuoden kuluttua on myös maksullista, mutta maksu sisältää yksipäiväisen koulutuksen ja kaikkien materiaalien lisäksi myös uudelleensertifiointikustannukset.

Kurssilaisten on itse maksettava koulutusajan ulkopuoliset matka-, majoitus- ja ylläpitokustannukset.

Haluan ilmoittaa useampia henkilöitä yrityksestäni. Saanko ryhmäalennuksen?

Ota yhteyttä maasi yhteyshenkilöön, jos haluat ilmoittaa useita osallistujia tai tilata talon sisäisen koulutuksen. Järjestämme mieluusti myös useissa maissa suoritettavan koulutuksen.

Miten maksu tapahtuu?

Maksuehdot voivat vaihdella maittain ja ne ilmenevät ilmoittautumislomakkeesta.

Kenelle maksu menee?

Pilz järjestää CMSE®-kurssit ja siksi maksu maksetaan kokonaan Pilzille. Maksu sisältää mm. TÜV NORD -sertifikaatin hinnan, koemaksun sekä ylläpidon kurssin aikana (katso maksut).

Maksuehdot voivat vaihdella maittain ja ne ilmenevät ilmoittautumislomakkeesta.

Mitä tapahtuu jos minun on peruutettava osallistumiseni?

Peruutusehdot ilmenevät ilmoittautumislomakkeesta ja yleisistä kauppaehdoista.

Mitä tapahtuu, jos en pysty osallistumaan kaikkiin kurssipäiviin?

Kurssimaksua ei palauteta. Kurssia ei voi myöskään suorittaa toisena ajankohtana. CMSE-sertfikaatin saamiseksi kurssilaisten on osallistuttava kaikille kurssipäiville ja läpäistävä loppukoe. Jos et pysty jostain syystä osallistumaan kurssille, ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme löytää sinulle ratkaisun.

Voinko lähettää sijaisen?

Ei, kurssille ei voi valitettavasti lähettää sijaista. CMSE®-sertifikaatin saamiseksi kurssilaisten on henkilökohtaisesti osallistuttava kaikille kurssipäiville.

 

Koe ja sertifikaatti

 

Mikä on loppukokeen hyväksymispisteraja?

CMSE®-sertifikaatin saamiseksi sinun on vastattava oikein vähintään 80 % koekysymyksistä. Loppukokeessa saat käyttää apuna CMSE-koulutuksen yhteydessä annettuja koulutusmateriaaleja.

Saanko tietää tuloksen heti kokeen jälkeen?

Koevastaukset arvostellaan TÜV NORDin toimipisteessä. Tulos ilmoitetaan yleensä n. 4 viikon kuluttua kokeesta. Saat silloin sähköpostin, jossa kerrotaan oletko läpäissyt kokeen. Jos olet läpäissyt kokeen, lähetämme sinulle sertifikaatin postitse.

Onko kurssille valmistelumateriaalia?

Pätevöitymisen pidentämiseksi tarvittavat tiedot kerrotaan kurssin aikana. Loppukokeessa voit käyttää apuna kurssimateriaaleja. Voit testata tietosi CMSE®-kyselyllä. Se testaa tietosi 10 kysymyksellä, jotka vastaavat sisällöltään ja laajuudeltaan CMSE®-kokeen kysymyksiä.

Miten paljon opiskelua CMSE®-tutkinto vaatii?

Pätevöitymisen pidentämiseksi tarvittavat tiedot kerrotaan kurssin aikana. Saat kaikki koulutusmateriaalit jo ensimmäisenä kurssipäivänä. Voit käyttää niitä apuna kokeen aikana. Koska koe on haastava suosittelemme, että opiskelet hyvin koulutuksen sisällön kokeeseen valmistautuessasi.

Miten voin uusia vanhan sertifikaattini?

CMSE®-sertifikaatti on uusittava neljän vuoden välein. Sitä varten sinun on käytävä maksullinen yksipäiväinen koulutus. Yksityiskohtaiset maakohtaiset tiedot löydät täältä.

 

Organisatooriset tiedot

 

Saako CMSE®-opiskeluun tukea/taloudellista avustusta ?

Eräissä maissa voi hakea avustusta CMSE®-koulutusta varten. Avustuksen suuruus voi vaihdella maakohtaisesti. Lisätietoa saat maasi yhteyshenkilöltä.

Miten ja mistä varaan majoituksen? Myönnetäänkö kurssilaisille alennuksia?

Autamme mielellämme majoitusvaihtoehtojen varaamisessa ja välitämme luonnollisesti mahdolliset erikoistarjoukset. Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi.