Oletko myös projekti-insinööri?

Oletko myös projekti-insinööri?

Francesco Galli on projekti-insinööri. Hän työskentelee yrityksessä, joka rakentaa elementtejä elektroniikka-alalle. Kolmikymmentävuotisen työkokemuksensa ansiosta hänellä on valtavasti kokemusta ja hän on työskennellyt huollon ja varustelun sekä uusien tuotantojärjestelmien rakentamisen parissa. Hänen uusimpiin projekteihinsa kuului kymmenvuotiaan koneen uudelleenvarustelu uusien tuotantovaatimusten mukaiseksi. Francesco vastasi sähköjärjestelmän toteutuksesta.

Sähköinen turvallisuus ja kansainväliset standardit

Francesco Galli haki erityistä koulutusta. Projektin jälkeen Galli tajusi, että vaikka hän tuntee sähköturvallisuuden erittäin hyvin, että hänen tietämyksensä kansainvälisistä standardeista ja muilta koneturvallisuuden aloilta ei ollut enää ajan tasalla. Lisäksi hän halusi ottaa seuraavan askeleen urallaan. Hän tarvitsi koulutusta, joka antaisi tietoa koneita koskevasta lainsäädännöstä ja josta saisi osaamisen todistavan riippumattoman sertifioinnin.

Paranna osaamistasi koulutuksella

Kun Galli oli läpäissyt CMSE®-kokeen

  • hänellä oli mahdollisuus saada osaamisensa todistava todistus
  • hänet tunnustetaan koneturvallisuuden asiantuntijana yrityksessään
  • hän kuuluu maailmanlaajuiseen koneturvallisuusasiantuntijoiden CMSE®-yhteisöön

Sinun projektisi, meidän tietotaitomme

Projektipäällikkönä hän tarvitsi monitieteellisen lähestymistavan koneturvallisuuteen. Kokonaisvaltainen koulutus vahvistaa hänen asiantuntemuksensa kaikilla aloilla ja mahdollistaa siten tehokkaan projektinhallintastrategian.