Oletko myös turvallisuusjohtaja?

Oletko myös turvallisuusjohtaja?

Tom Robertson on globaali turvallisuusjohtaja. Hän työskentelee monikansallisessa valmistusyrityksessä, jonka päätoimipaikka on Saksassa. Hän vastaa 5 580 työntekijän turvallisuudesta 42 yrityksessä yli 20 massa. Siksi hänen on varmistettava, että yrityksen jokaisella toimipaikalla on vaadittava turvallisuusasiantuntemus.

Yhdenmukaiset ratkaisut ja yhteinen kieli

Robertson tarvitsi globaalin tiimin, joka pystyi kommunikoimaan keskenään samalla tasolla. Hän halusi sijoittaa jokaiseen toimipaikkaan vähintään yhden henkilön, joka valvoo koneturvallisuutta ja joka varmistaa koko yrityksen laajuisen, kansainvälisesti yhdenmukaisen menettelyn.

Koulutuksen piti olla osallistujille houkutus. Siksi hän esitteli koulutuksen, joka koulutti hänen tiiminsä kattavaksi koneturvallisuusasiantuntijoiden ryhmäksi. Samalla ryhmän piti olla asemassa kehittää globaalisti yhdenmukainen ratkaisu ja puhua - toimipaikasta riippumatta - samaa koneturvallisuuden kieltä.

Asiantuntemus yhdenmukaisella tasolla

Suurin osa tiimin jäsenistä läpäisi menestyksekkäästi CMSE®-koulutuksen. Muutamien vähemmän kokeneiden jäsenten piti uusia koe.

Tom Robertsonin mielestä tämä tarjoaa kolme etua, sillä hän voi:

  • kommunikoida CMSE®-asiantuntijoiden kanssa yhdenmukaisella tasolla heidän asiantuntemuksensa ansiosta
  • olla varma siitä, että koko hänen henkilökuntansa tuntee toimipaikasta riippumatta koneen koko elinkaaren: lainsäädännöstä ja turvallisuustoimenpiteistä toiminnalliseen turvallisuuteen
  • varmistaa, että yrityksen turvallisuuspolitiikka toteutetaan yhdenmukaisesti kaikkialla maailmassa

Maailmanlaajuinen vaikutus

Useasta maasta vastaavana johtajana CMSE® -koneturvallisuusasiantuntijoiden käyttö mahdollistaa yrityspolitiikan tehokkaamman toteutuksen ja maailmanlaajuisesti yhdenmukaisen koneturvallisuuden toteutuksen.