CMSE® for professionelle

CMSE® for professionelle

Der er mange grunde til, at fagfolk inden for maskinsikkerhed beslutter sig for en CMSE®-kvalificering: Måske vil de gerne opnå en konkurrencefordel med deres virksomhed i forhold til konkurrenterne. Eller det kan være et bevidst skridt for at fremme deres personlige karriere. Eller virksomheden erkender, at der internt er behov for en sikkerhedsekspert.

Udvid din kompetence

Certificeringen er udviklet for at rumme alle relevante aspekter af maskinsikkerhed, forbedre deltagernes kompetence og give dem mulighed for at fremme sikkerheden på deres arbejdsplads. Velplanlagte sikkerhedsforanstaltninger har en positiv effekt på produktiviteten og giver brugeren af maskinen tillid til drift og vedligeholdelse. Sikkerhedseffekten forbedres, hvis der står uddannede, certificerede maskinsikkerhedseksperter til rådighed, der sørger for, at anlæggene i virksomheden arbejder optimalt med hensyn til produktion og sikkerhed.

Kvalifikation for fagfolk

Deltagerne har interesse i forskellige aspekter afhængigt af deres behovsprofil. Se, hvad CMSE® tilbyder:
 

  • Til maskinproducenter
  • Til projektingeniører
  • Til Global Safety Managers

Din faglige udvikling

Uanset hvorfor du ønsker en CMSE®-kvalifikation, får du på kurset et internationalt anerkendt certifikat, hvormed du kan dokumentere din faglige kompetence.